Styrets arbeid – sommer og høst 2015

Styrets arbeid – sommer og høst 2015

28. september 2015 11:21
Her er litt informasjon om hva styret jobber med og diskuterer på styremøtene for tiden.
Blokkrepresentanter
Vi ønsker å knytte til oss flere blokkrepresentanter så om du ønsker å være dette kan du kontakte styret.
Beboermøte
Det vil bli avholdt et beboermøte hvor styret informerer og beboere kan ta opp saker som er til felles interesse for borettslaget. Nærmere informasjon, samt påmelding pga begrenset kapasitet i dagligstuen, vil komme på nettsidene.
Ledige lokaler i borettslaget
Vestre Aker Skiklubb har flyttet ut fra sokkelrommet i Landingsveien 56. Styret har hatt en intern runde på hva rommet kan brukes til men ønsker å høre hva beboerne sier. Dette vil tas opp på beboermøtet.
Inngangsdører i garasjen
Etter P-hus rehabiliteringen så er det noen dører som trengs reparasjon. Dette gjelder inngangsdørene i plan 2 og 3. Disse vil bli påmontert nytt beslag nederst.
Søppelsjakter i høyblokkene
Det er gledelig å se at utfordringene med avfallssortering i høyblokkene har bedret seg i løpet av sommeren. Styret avventer situasjonen for å se om ekstra tiltak er nødvendig.
Elektrisk anlegg i garasjen
Det er fremdeles noen småting som må fikses etter P-hus rehabiliteringen. Deriblant er det noen småfeil på det elektriske anlegget som gjør at sikringene ofte går noen steder. Elektriker er på saken og vil fikse så snart det er mulig.
Elbiler
Det har vært et økende antall EL-biler i borettslaget og styret ser nå på en avtale for beboere med elbiler i forbindelse med lading.
Ventilasjonsanlegget
Ventilasjonsanlegget er av eldre dato og det er et økende problem for beboere.
Styret har innhentet tilbud fra noen aktører når det gjelder utbedring av ventilasjonsanlegg og arbeidene er forventet å starte på nyåret. Nærmere informasjon vil komme.
Canal Digital
Installering av nye TV-dekodere og internett er i full gang og montør er her jevnlig for å gi beboere nye, flotte digitale TV-signaler og et godt internettilbud.
Den trådløse routeren som skulle fulgt med vil bli levert ved en senere anledning. CD rakk ikke å levere ut disse før installering begynte.
Nettsidene
Vi jobber hele tiden med å utbedre nettsidene. Endringer vil forekomme, men forhåpentligvis gjør disse endringene nettsiden mer oversiktlig og enkel i bruk.
Trær som har falt ned
I sommer og høst har det fallt ned noen trær i borettslaget. Jordsmonnet i borettslaget er rett og slett ikke veldig dypt og gjør at røttene ofte legger seg tett oppunder gresset og noen ganger over. Når de blir eldre/råtne og vind tar tak så faller de ned. Styret kontakter firma for å få en vurdering av tilstanden på trær på indre område.
I tillegg til dette er det en drøss av mindre og større saker som krever tid, men som ikke er av fellesskapets interesse av ulike årsaker.
God høst!