Installasjon av nye vinduer på Orebakken – status 10.1.2016

Installasjon av nye vinduer på Orebakken – status 10.1.2016

10. januar 2016 12:06

Det har gjennom lengre tid foregått et prosjekt som går ut på å reparere og skifte ut endel vinduer i Orebakken borettslag. Dette er et arbeid som er ganske tidkrevende og prosjektet har derfor tatt lang tid. På grunn av værforholdene nå så har prosjektet (installeringen) tatt en liten vinterpause, men det vil starte opp igjen så fort det går mot varmere tider og fortsette utover våren og mot sommeren.

I mellomtiden så vil glassmesterne nå fokusere på å få gjort ferdig alle befaringer. Det blir som tidligere kunngjort utført en befaring i alle leiligheter som har meldt inn skader på vinduene. Vi prioriterte å starte opp arbeidet i høyblokkene ettersom det var der det var størst slitasje på vinduene og arbeidet der er nå så godt som ferdig. Det betyr at lavblokkene står for tur nå, men det kan fremdeles ta litt tid før glassmesterne kommer til akkurat din leilighet (forutsatt at du har meldt inn skade på vinduene).

Uansett så kontakter Røa Glass og Ramme deg for en befaring i nær fremtid om ikke de allerede har gjort det. De jobber seg systematisk rundt på området, men på grunn av arbeidets art så er det umulig å si noe om når de kommer til den enkeltes leilighet.