Status ventilasjonsprosjektet i Orebakken borettslag

Status ventilasjonsprosjektet i Orebakken borettslag

18. april 2016 13:38

Vi er nå i gang med den tredje uken av ventilasjonsprosjektet og arbeidet går så langt som planlagt. På førstkommende onsdag så vil alle de store viftene som skal installeres på takene av lavblokkene bli heist opp og fortløpende montert.

Erfaringene så langt er at ventilasjonen er blitt betraktelig bedre i de leilighetene som har fått renset ventiler og kanaler. Spalteventilene i vinduene er også renset og dette har også gjort sitt til at ventilasjonen har blitt betydelig bedret.

Som det er informert om tidligere så må de som ordner kanalene inn i leiligheten to ganger, den første gangen for å rense kanalene og den andre gangen for å innregulere ventilene i leilighetene slik at ventilasjonssystemet blir riktig balansert. Dette vil skje ca. 2-3 uker etter at man har renset kanalene og det vil bli varslet ved en lapp på døren til leilighetene ca. 1 uke før de trenger adkomst til leiligheten.

Første runde i lavblokkene vil være ferdig 3.mai og kort tid deretter vil man starte opp arbeidet i høyblokkene. I løpet av kort tid så vil det komme ut en detaljert fremdriftsplan for høyblokkene som vil bli slått opp på innerdørene i høyblokkene.

For øvrig så gjør vi nok en gang oppmerksom på at det er forbudt å ha motoriserte avtrekksvifter montert, disse må fjernes da de skaper ubalanse i ventilasjonssystemet.

Dersom det er ytterligere spørsmål om arbeidet, fremdrift eller levering av nøkler så er det bare å kontakte daglig leder Nils-Jostein Helland på tel.nr. 9156 1238.