Uteområdene

Uteområdene

4. september 2017 14:59

Prosessen med uteområdene er i full gang. 23. august ble det avholdt et uformelt info-/idémøte på torget der et 30-talls beboere dukket opp. Arkitekt Eirik Dalland fra Grindaker presenterte de foreløpige skissene og de oppmøtte fikk anledning til å si sin mening. Alle skriftlige og muntlige tilbakemeldinger ble notert ned og er med i den videre prosessen.

I grove trekk ser prosjektet slik ut:

-Torget foran Lv. 80 og 82 (se vedlagte skisser.) utvides noe, men ikke slik at de kommer nevneverdig tettere på beboere rundt torget. (Vi ser for oss å flytte papircontainerne og innlemme det arealet de i dag beslaglegger til torg. Forslag til hvor containerne skal stå er foreløpig ikke helt klart, men vi har sett på mulighetene for å fordele de utover borettslaget, slik at veien blir kortere.)

-Ny, moderne lekeplass skal anlegges omtrent der den gamle ligger. Den vil i prinsippet dekke det samme behovet som før.

-Grillplassen utvides til 2 separate enheter med tak.

-Nedenfor grillplassene vil vi bygge et soldekke for sene aftentimer.

-Flere nye sitteplasser tilpasset borettslagets beboere.

-Torvet skal være tilrettelagt for handikappede.

-3 grillplasser foreslåes utenfor Lv. 76, Lv. 134 og Lv. 118. Alle i god avstand til bebyggelse.

 

Endelig forslag med budsjett og utfyllende detaljer kommer i postkassene i månedsskiftet september/oktober. Endelig avgjørelse vil komme på ekstraordinær generalforsamling i månedsskiftet oktober/november.

Skisse, torg utenfor Lv. 80 og 82. Skisse, torg utenfor Lv. 80 og 82. Eksempel på sittemøbel til torg. Eksempel på sittemøbel til torg. Forslag til grillplass. (Før det ble påpekt at liggende bord lett blir klatrestativ.) Forslag til grillplass. (Før det ble påpekt at liggende bord lett blir klatrestativ.) Inspirasjonsillustrasjon til soldekket nedenfor grillplassene på torget. Inspirasjonsillustrasjon til soldekket nedenfor grillplassene på torget.